lørdag den 27. april 2013

KIWI EXPERIENCE BUS PASSHVAD ER DET FOR EN 'BUS' I SNAKKER OM?
Vi har bestilt et (ja, to) buspas hos firmaet; Kiwi Experience [link].
Så har vi sørget for at booke vores plads i bussen til de dage vi ønsker at rejse rundt.
Derfra er det eneste man selv skal huske, at vågne til morgenalarmen og hoppe på bussen.
Alt andet har Kiwi arrangeret for os.
Hver dag i bussen bliver der sendt en seddel rundt med et hostel i kommende by - den skriver man sig på, hvis man ikke allerede har booket, og så ringer Kiwi og booker værelser.
Ligeledes sendes der x antal andre sedler rundt, alt efter hvor mange aktiviteter der er  i kommende by - og også her ringer Kiwi og arrangerer og sørger for, at koordinere tidspunkter, så man kan nå alt det man gerne vil.
Det er absolut nemt!
Helt nede på skoleudflugtsniveau, men det har været så vigtigt for vores tur hernede, at vi bare skulle koncentere os om at få de fede oplevelser og slet ikke om det praktiske bag :)

HVOR ER DET SÅ FEDT?
Ikke nok med, at vi nærmest ikke selv har skulle tænkte, så har Kiwi også lavet masser af stop mellem byerne, hvor vi har set skide flot natur... igen - uden at vi selv skulle tænke, men bare nyde :)

Og så er det mega fedt, at alle hernede stort set rykker på samme tid med samme bus, så man kender alle med bussen efter et par byer. Og det er et så hyggeligt fællesskab!
Endnu en ting, som har været med til at gøre turen helt ekseptionel.

VIL I GØRE DET IGEN?
Vi ville uden at blinke gøre det igen - men jo ældre man bliver, jo længere kommer man fra gennemsnitsalderen af dem, som er med bussen. Så gider man ikke 20-22-årige, så skal man holde sig langt væk derfra :)
Er man ligeglad og vil bare have det sjovt med nogle fede mennesker, så er det en Kiwi Bus man skal hoppe på!

"Stray is gay"

// Mathias og Frederikke - AndTheCrew

Ingen kommentarer:

Send en kommentar