mandag den 25. februar 2013

DAG 1 - 3, SYDNEY

24. februar - 26. februar




A: Wake Up hostel
B: Gaden med samtlige biludlejere-, forhandlere og backpackere, som saelger privat.
C: Operahuset
D: Wake Up hostel

DAG 1: Vi tog et tog ud til B og sightseede fra B - C og C - D (6+ km ialt)
DAG 2: Vi gik til William Street med Rolf og Stig (to danske gutter, som har arbejdevisum til 5 maaneder) og gik A - B og tilbage igen (5+ km ialt)

DAG 3: Vi sidder i lobbyen og skal finde ud af at komme med bus ud til vores nye hjem. Dagen kommer til at gaa med at laere at foere bilen fra "passagersaedet" og saa skal vi have koebt diverse grej (gryde, pande, skaerebraet, tallerkner, bestik, osv), saa vi er helt klar til landevejen.


OM SYDNEY:
Mathias:
"Sydney er en dyr by! Og saa er det bare en typisk storby og det er maaske ikke det jeg er kommet for at se. Men en smuk by - en rigtig , rigtig flot by!"

Frederikke:
"Jeg synes Sydney er en hyggelig storby. Den kunne godt traenge til en kaerlig haand, men overordnet hyggelig. Jeg er glad for, at vi fik set det vi ville (laes: Operahuset) soendag, saa vi havde mandag til at lede efter koeretoej.
Og Sydney er virkelig dyr. For eksempel kan vi snildt give 3AUD ( 18DKK) for en liter vand. Det afspejler alle priser her ret godt. Men saa vidt jeg har hoert, er Sydney den 8. dyreste by i verden - bekraeftet!"


Vi glaeder os begge til at komme ud af storbyen og ud til strande og landevej. Vi kan maerke, at det er det vi higer efter og det vi har set aller mest frem til.


OM AT BO PAA 10-MANDS VAERELSER:
Frederikke:
"Vi var begge naaet overraskede, da vi aabnede op til vaerelserne, men det fungerer super fint. Jeg synes ikke man mangler privatliv, da folk er rolige og ret stille, naar de opholder sig paa vaerelserne. Der virker til at vaere ret stor gensidig respekt og den stime falder man selv hurtigt ind i."

Mathias:
"Jeg havde til at starte med ikke forventet det. Det var lidt maerkeligt. Men alle paa vaerelset lever efter samme standard og principper, saa det vagte jo ingen problemer. Jeg kunne sagten goere det igen, da vi sikkert faar det til billigere penge uden for byen. Men at vi har givet 34AUD (200DKK) pr. nat hver, betragter jeg ikke som 10-mands-vaerelses-billigt!"


OM BYDELEN VI BOR I:
Mathias:
"Jeg fatter ikke, at vi ikke er stoedt paa flere supermarkeder hernede. Faktisk maatte vi spoerge os frem til et i receptionen. Det ligger i et stort asiatisk indkoebscenter og supermarkedet forhandler naermest kun kinesiske produkter. Det er sgu fint nok - for det er mega billigt! Der kan vi koebe 1,5 liter vand for 1AUD (6DKK)".

Frederikke:
"Da vi gik hjem gennem Pitt Street den foerste dag, blev vi pludselig i tvivl om, om vi var havnet et sted i Asien, da vi ankom med flyet. Det gik op for os senere paa dagen, at vi bor i China Town. Der er asiatere overalt og alle butikker og restauranter og diverse ustraaler det. Saa vi glaeder os egentlig til at komme ud og moede nogle reelle lokale".


See ya later, mates
Vi glaeder os til at vise vores nye hjem - og til selv at opleve det ogsaa

// Mathias og Frederikke - AndTheCrew

Ingen kommentarer:

Send en kommentar